Bedrijfsgeschiedenis

Multi-cab is opgericht op 9 februari 2016 te Dodewaard door directeur G. van Kleef. Door de toenemende vraag naar dubbele cabines en de daarbij behorende risico's is in 2016 besloten om ABK Kunststoffen op te splitsen in Multi-cab. Daarnaast hebben bepaalde wetten ervoor gezorgd dat er een speciale niche markt is gekomen die op een specifieke manier bediend moet worden.

De naam Multi-cab is ontstaan uit de Engelse vertaling van dubbele cabine. Multi komt voort uit dubbele en cab uit cabine.

Multi-cab is vandaag de dag nog steeds te vinden in Dodewaard en valt samen met ABK Kunststoffen en Veap Shield United onder de Dacomotive groep.

Oprichting in Helmond

In 1999 is ABK-Kunststoffen opgericht te Beek en Donk.

Verhuizing Kesteren

In 2002 is ABK-Kunststoffen verhuisd naar Kesteren.

Verhuizing naar Dodewaard

In 2007 is ABK verhuisd naar een multifunctioneel pand te Dodewaard.

Oprichting Multi-cab

In 2016 is ABK opgesplitst, vanaf dat moment worden de dubbele cabines verzorgd door Multi-cab.eu.

Missie

Multi-cab biedt de wereld oplossingen voor het uitbreiden van lichte bedrijfswagen, door deze te voorzien van een veilige, comfortabele en functionele gordeltoepassingen. Deze toepassingen liggen in één lijn met onze kernwaarden en zijn tegelijkertijd onderscheidend ten opzichte van onze concurrenten.

Visie

Multi-cab wil in 2020 elke lichte bedrijfswagen voorzien van een veilige efficiënte dubbele cabine. Multi-cab wil voorloper blijven op gebied van innovatie, zodat optimale functionaliteit en conform worden behaald. De veiligheid wordt blijvend getest aan de hand van Europees gestelde normen.

Onze zekerheden

Bij Multi-cab bieden wij u drie zekerheden:
Veiligheid, functionaliteit & conform

Vanzelfsprekend voldoet de dubbele cabine van Multi-cab aan de hoogste Europese eisen op het gebied van veiligheid. Zo zijn alle zitplaatsen voorzien van 3-punts veiligheidsgordels. De bekleding van de driezitsbank is uiteraard conform voorstoelen.

Ook de dubbele cabine wand van Multi-cab voldoet aan de hoogste Europese eis (ISO 27956), deze eis laat zien dat een Multi-cab wand het doorschieten van een lading bij een noodstop voorkomt.

Logo

Multi-Cab.eu BV is specialist in dubbele cabines. Met onze dubbele cabines geniet u van personen vervoer in combinatie met goederenvervoer.

Informatie Multi-Cab.eu

Onze service

Contact

Hooiland 2, 6666 NJ
Heteren, NL