Aan het begin van dit jaar hebben we een nieuwe actie in het leven geroepen: de 'inbouwweken'. Tijdens deze periode kreeg u 150,- euro extra korting op het inbouwen van een dubbele cabine in uw Iveco. Door het succes van deze actie zijn we terug, en hoe! 

Een van de drukste periodes brak aan toen wij de eerste inbouwweken aankondigde. De gehele actieperiode stond de telefoon roodgloeiend en onze mailbox stroomde vol. Vele tevreden gezichten reden ons pand uit met een ingebouwde dubbele cabine in hun Iveco Daily. Deze keer is het de beurt aan een ander merk, namelijk Mercedes Benz!

Deze tweede editie van de 'inbouwweken' mogen we u extra korting aanbieden op het inbouwen van een dubbel cabine in uw Mercedes Vito en Mercedes Sprinter. Wanneer u in de actieperiode een order voor een dubbele cabine plaatst, ontvangt u direct 150,- euro extra korting! Wij verzekeren u dat er geen goedkopere Multi-Cab te vinden is. Bekijk de prijzen op onze website of plaats direct een order door te bellen met één van onze verkoopmedewerkers (0488-76 38 00).

Voorwaarden
Deze actie loopt van 1 juni 2017 t/m 31 augustus 2017 en binnen deze periode dient een ordebevestiging binnen te zijn bij Multi-Cab.eu. Prijzen zijn excl. BTW en zolang de voorraad strekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zet- of typefouten. Het afgebeelde model kan afwijken van het hierboven beschreven model. Kijk voor alle actievoorwaarden op www.multi-cab.eu

Logo

Multi-Cab.eu BV is specialist in dubbele cabines. Met onze dubbele cabines geniet u van personen vervoer in combinatie met goederenvervoer.

Informatie Multi-Cab.eu

Onze service

Contact

Hooiland 2, 6666 NJ
Heteren, NL