Al jaren is Multi-Cab.eu, in de Automotive-sector, actief om professionalisering door te voeren in organisatie en producten. Dit blijft een doel op zich, omdat wij ervan overtuigd zijn dat onze klanten constant streven naar kwaliteit en innovatie oplossingen.

Dit jaar zijn we bekroond voor ons werk en zijn we benoemd tot VanPartner van Mercedes-Benz. Deze certificering is een erkenning van Mercedes-Benz dat Multi-Cab.eu voldoet aan de normen die Mercedes-Benz stelt aan de kwaliteit van de voertuigaanpassingen en aan de kwaliteit van verkoop en after sales. Wij zien de certificering als een bekroning van een jarenlange intensieve samenwerking met de Mercedes organisatie, maar ook als een beginpunt voor een verdere professionalisering van onze organisatie.

De erkenning van Multi-Cab.eu als VanPartner is ook een voordeel voor klanten die een Sprinter of Vito door Multi-Cab willen laten aanpassen. Zij zijn ervan verzekerd dat het gehele aankooptraject van een aangepast voertuig aan zeer strenge kwaliteitseisen is geboden.

Logo

Multi-Cab.eu BV is specialist in dubbele cabines. Met onze dubbele cabines geniet u van personen vervoer in combinatie met goederenvervoer.

Informatie Multi-Cab.eu

Onze service

Contact

Hooiland 2, 6666 NJ
Heteren, NL