150,- euro extra voordeel

Wanneer een nieuw jaar in aantocht is maak je de balans op en maak je een wensenlijst. Ook wij hebben onze wensen opgeschreven en één hiervan was voordeel, heel veel voordeel. Het is gelukt!

Vanaf dit jaar introduceren we een terugkerende actie waarbij u nog meer profiteert van de voordelen van Multi-Cab. Tijdens deze 'inbouwweken' ontvangt u extra korting bovenop de scherpe standaardprijs op één specifiek merk of model. Hierdoor ontstaat voor u een win-win-win-situatie die u niet kan laten lopen.

Iveco
Deze eerste 'inbouwweken' mogen we u extra korting aanbieden op het inbouwen van een dubbel cabine in uw Iveco Daily. Wanneer u in de actieperiode een order voor een dubbele cabine plaatst, ontvangt u direct 150,- euro extra korting! Wij verzekeren u dat er geen goedkopere Multi-Cab te vinden is. Plaats direct een order door te bellen met één van onze verkoopmedewerkers (0488-76 38 00).

Voorwaarden
Deze actie loopt van 1 februari 2017 t/m 31 maart 2017 en binnen deze periode dient een ordebevestiging binnen te zijn bij Multi-Cab.eu. Prijzen zijn excl. BTW en zolang de voorraad strekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele zet- of typefouten. Het afgebeelde model kan afwijken van het hierboven beschreven model. Kijk voor alle actievoorwaarden op www.multi-cab.eu


Logo

Multi-Cab.eu BV is specialist in dubbele cabines. Met onze dubbele cabines geniet u van personen vervoer in combinatie met goederenvervoer.

Informatie Multi-Cab.eu

Onze service

Contact

Hooiland 2, 6666 NJ
Heteren, NL