Contact

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij streven ernaar uw mail op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden. Bent u opzoek naar maatwerk dan verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.


Kantoor

Maandag-Vrijdag: 08:00 t/m 17:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten


Werkplaats

Maandag-Vrijdag: 06:00 t/m 15:00

Zaterdag: Gesloten

Zondag: Gesloten

Bereikbaarheid / Route

Auto

Neem op de A15 afrit 36. Komt u vanaf Tiel sla dan aan het einde rechts af, komt u vanaf Arnhem/Nijmegen sla dan links af. Bij de rotonde neemt u de derde afslag links af de Bonegraafseweg op. Rijd deze straat uit tot u een haakse bocht na rechts tegen komt, ga hier rechtuit richting het tankstation, u ziet ons pand dan aan de rechterkant zitten.

Trein

Ook per trein zijn wij goed bereikbaar, ideaal als u een auto aflevert of komt ophalen. Neem de trein Tiel - Arnhem Centraal en stap uit bij station Opheusden. Vanaf 6:29 tot 18:59 rijden de treinen elk half uur, daarbuiten elk uur. Vanaf Arnhem komt u aan om :00 en :30, vanaf Tiel komt u aan om :29 en :59. Houd altijd de Reisplanner van NS.nl of 9292ov.nl in de gaten.
Logo

Multi-Cab.eu BV is specialist in dubbele cabines. Met onze dubbele cabines geniet u van personen vervoer in combinatie met goederenvervoer.

Informatie Multi-Cab.eu

Onze service

Contact

Einsteinstraat 1, 6669 NC
Dodewaard, NL